Lyssnare, välkommen! Här kan du köpa våra skivor.

Så här enkelt är det:
Fyll i önskat antal, ditt namn och e-postadress, välj om du vill hämta ut din beställning i Informationscentralen vid Domkyrkan, eller få den hemskickad per post, och klicka på Beställ.

När du klickar på Beställ skickas en bekräftelse till den e-postadress du har uppgett. Så snart dina skivor är klara för avhämtning/postning, mejlar vi dig en summa och ett PlusGiro-nummer. Betala inom en vecka.

Om avhämtning:
Svenska Kyrkans Informationscentral finns i Gustavi domkyrka, längst bak vid bokbordet, och har öppet: måndag-onsdag samt fredag 12.30-16 och torsdag 12.30-17.

Om att skicka per post:
Vi tar inte ansvar för postens hantering av din försändelse. Vi utgår från att du har betalat för dina skivor inom tio dagar från att vi har lagt ditt brev på lådan. Om du vill kunna spåra brevet, kan vi skicka det rekommenderat. Postens avgift för Rek-brev, 49 kr, läggs då till den summa du ska betala för dina skivor.

140kr/skiva

90kr/skiva

Tekniska problem med beställningen?
webmaster@musikidomkyrkan.se

Andra frågor om beställningen/skivan?
skivor@musikidomkyrkan.se

Våra snygga skivomslag och affischer kommer från: