Ny termin = fyll i höstens formulär senast 6/8

Nu är höstens planering klar och terminsformulären redo att fyllas i! (länkar nedan) Senast 6 augusti måste du bekräfta din plats i kören genom att fylla i din körgrupps formulär. Därefter går lediga platser går vidare till barn och ungdomar som står i kö. Om du inte fyller i formuläret i tid skapar du en ledig plats åt någon annan, och den går inte att ta tillbaka när den väl har gått vidare. 

Ansvaret för att behålla körsångarnas platser för nästa läsår ligger på körsångarna och/eller deras vuxna. Vi har inte kapacitet att skicka individuella påminnelser. Vet du redan nu att du inte kommer att kunna fylla i formuläret i tid? Se frågor & svar längre ner i detta inlägg!

Länkar till formulären

Enskild lyssning i augusti för GU, ÄF, NI

Alla i GU, ÄF och NI ska också boka in sig på enskild lyssning i augusti. Tider finns från vecka 32 och ju förr du bokar desto fler tider har du att välja på. Om du brukar vara en av dem som bokar tid så sent att det inte finns några kvar: Skapa en ny vana! Var först ut den här gången!
Länk till tidsbokning och noter för enskild lyssning i augusti finns under Körövning – Repertoar och under respektive körgrupp.

Svar på de vanligaste frågorna

1. Jag har semester och vill inte tänka på hösten när jag är ledig. Men ni är väl vara snälla och låter mitt barn fortsätta i kören även om jag inte fyller i formuläret i tid?
Svar: Om du inte har bekräftat ditt barns plats i kören senast 6 augusti är det inte längre ditt barns plats. Då är det en ledig plats som kan gå vidare till ett barn som nu står som reserv. Vi kan inte fylla på med extra barn för att vara ”snälla”, för det är inte snällt mot körsångarna att skapa överfulla grupper.

2. Jag befinner mig på en plats där jag inte når Googles tjänster och kommer inte att kunna fylla i formuläret i tid. Vad göra?
Svar: Kontakta genast support[at]musikidomkyrkan.se

3. Vilken grupp ska jag anmäla mitt barn till?
Svar: Läs om körtrappan här.

4. I formuläret ser man bara sin egen grupp. Var ser man de andra gruppernas aktiviteter?
Svar: En sammanställning för alla grupper finns under Termin – Terminsöversikt

5. Det är massor att skriva in i kalendern! Finns det inget enklare sätt?
Svar: Prenumerera på körernas kalender Där finns redan alla tider.

6. Jag slutar i kören. Hur meddelar jag det?
Svar: Skicka ett mejl till din körledare så vet han/hon att du inte kommer tillbaka i höst. Du avbryter själv prenumerationen på utskick från hemsidan genom att klicka på länken längst ner i valfritt aviseringsmejl.